Terapija

Zdravljenje z zvokom

Terapiji z zvokom pravimo tudi zvočna kopel. To je zvočna meditacija, ki nas ponese v globoko meditativno stanje. To stanje se doseže s pomočjo zvokov in vibracij, ki jih terapevtske tibetanske posode oddajajo. Meditativni glasovi se sinhronizirajo z valovanjem naših možganov in telesa, kar spodbuja uravnovešanje in globoko sprostitev uma in telesa.

Zvok in vibracije pripomorejo k izboljšanju fizičnega in emocionalnega počutja. Na zvočne vibracije se odzivajo tako organi, kot tudi čustvena in duhovna stanja zavesti.

Nekateri blagodejni učinki zvočne kopeli:

  • izboljšuje razpoloženje,
  • vzpostavlja notranje ravnovesje in harmonijo,
  • umirja in preprečuje različna nemirna stanja, tesnobo, stres, nespečnost, saj nas popelje globok mir in sproščenost,
  • preprečuje in zmanjšuje utrujenost, stres in izboljšuje kakovost življenja,
  • izboljšujejo stanje imunskega in živčnega sistema,
  • pomaga pri odstranjevanju zastojev energije, blokad, vzorcev, ki nam ne služijo, osvobajanju od strahov,
  • spodbuja k izražanju čustev in njihovemu preoblikovanju in
  • lajša in zmanjšuje bolečino in obnavlja telo v smislu spodbujanja samozdravljenja telesa.

Trajanje: 1 ura

Prispevek: 50,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.