TEČAJI

Ena izmed mojih nalog je tudi ta, da svoje znanje predajam.


Si si kdaj zaželela in začutila, da je mogoče tudi tvoje poslanstvo podobno mojemu in je povezano s pomočjo drugim?

Mogoče si kdaj začutila, da bi želela poglobiti svoje znanje in zanimanje glede duhovne rasti?

Trenutno izvajam dve vrsti tečajev in sicer Tečaj za vodenje meditacij in Tečaj Kundalini reiki-ja. Več o samem tečaju si preberi v posameznem zavihku. V kolikor pa imaš dodatna vprašanja sem ti z veseljem na razpolago.

Torej, če si začutila klic, si preberi podrobnosti o vsakem tečaju in se brez odlašanja prijavi na prvi prost termin. V kolikor želiš individulen tečaj, pa se mi oglasi na email, da se dogovoriva za termin.

TEČAJ VODENJA MEDITACIJ

TEČAJ KUNDALINI REIKI


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.