Tečaj

Vodenje meditacij

Tečaj meditacije je primeren za vse, ki si želijo do potankosti spoznati različne tehnike in jih preizkusiti v svojem življenju in morda nato sami postati voditelj/voditeljica meditacije. Meditirati ne pomeni sedeti pri miru z zaprtimi očmi in na tem tečaju bomo to tudi spoznali in pokazali. Tečaj je primeren za vse, ki iščejo notranji mir, vodstvo za življenje, osredotočenje uma in misli, premagovanje stresa … Poleg teoretičnega dela bo na tečaju tudi veliko vodenih meditacij in posebnih vaj na različne teme. Ko se naučimo umiriti naš um, se nam posledično začnejo dogajati spremembe na vseh področjih. Prav zaradi tega lahko z zagotovostjo rečem, da je ta tečaj ljudem prinesel mnogo pozitivnih rezultatov na številnih področjih življenja. 

Na tečaju bomo spoznali:

  • vse, kar moramo vedeti o pravilnem izvajanju meditacije, 
  • kako se zaščititi,
  • kako se izogniti začetniškim težavam in stranpotem,
  • kako temeljito sprostiti telo, duha in razum,
  • kako ustvariti uglašenost v živčnem sistemu in
  • kako vzpostaviti stik z notranjim virom energij.

Po zaključenem tečaju boste usposobljeni za učinkovito in samostojno izvajanje meditacije.

Tečaj poteka v manjši skupinici. Izvaja se v mojih prostorih v Novi Gorici in drugih krajih po Sloveniji (oglej si aktualne dogodke). V znesek je vključena literatura, zvezek in pisalo, napitki, prigrizki.

Prispevek: 222,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.