Tečaj

Kundalini reiki

Kundalini Reiki je pristop uporabe Univerzalne energije imenovane Reiki na način, kot ga je razvil gospod Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega Učitelja. Njegova značilnost je izrazita usmerjenost v čiščenje čaker in širjenje energetskega kanala, kar v praksi pomeni postopno rušenje vseh blokad in ovir, ki človeka na energetskem nivoju ovirajo pri nemotenem pretoku življenjske energije.

Metoda Kundalini terapije je izjemno enostavna, ob enem pa zelo učinkovita in hitra.

Kaj Kundalini Reiki prinaša:

 • intenzivnejšo moč energije (iniciacija se izvede do korenske čakre, ne zgolj do srčne, kot pri Usui sistemu),
 • enostaven in hiter pristop (Kundalini Reiki se vedno dela samo nekaj minut in je brez simbolov) in
 • nove možnosti uporabe te energije.

KUNDALINI REIKI je zelo enostavna tehnika, ki ne uporablja pripomočkov, deluje hitro in intenzivno.

Tečaj traja en dan (navadno je to sobota). Začnemo ob 9h, končamo pa predvidoma ob 17h.

Poteka v manjši skupinici. Izvaja se v mojih prostorih v Novi Gorici in drugih krajih po Sloveniji (oglej si aktualne dogodke).


V ceno tečaja je vključena literatura, zvezek in pisalo, napitki, prigrizki.

Program:

 • vsak udeleženec tečaja prejme vse tri stopnje uglasitve (prejme se že pred tečajem na daljavo, da lahko začnemo takoj s praktičnim delom), 1.stopnja (samozdravljenje, zdravljenje drugih, zdravljenje na daljavo, zdravljenje karmičnih vezi, čiščenje prostorov in zdravljenje situacij), 2.stopnja (osebni razvoj in samozdravljenje), 3.stopnja (stopnja Mojstra/Učitelja, možnost iniciranja drugih),
 • teoretično podano znanje o delu z energijami, zaščitami,
 • čutenje in prepoznavanje Kundalini energije, ki prihaja iz Zemlje in je prav zato tako varna in učinkovita, saj vibracije Zemlje varujejo, hranijo in zdravijo vse nivoje naše zavesti,
 • uglasitev predmetov v kanale, da prevajajo energijo,
 • praktično delo na daljavo,
 • praktično delo: energijsko čiščenje stanovanja, poslopja,predmeta …,
 • praktično delo: izvajanje terapije drug na drugem in
 • izmenjava mnenj, pogovor.

Prispevek: 222,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.