READING

Reading je predajanje informacij. Pri readingu postanem kanal, preko katerega dajem duhovnemu vodstvu možnost, da preda sporočila tistim, ki te senzibilnosti še nimajo tako razvite. Na to kdo se bo oglasil, in kdo ti prinaša sporočilo, nimam vpliva.


Pogovor  poteka s tvojo dušo, vodniki in drugimi angelskimi Bitji. Navadno mi sporočijo v kakšnem obdobju se nahajaš, zakaj si prišla na ta svet, kakšna je tvoja naloga tukaj, predvsem pa dobivam  informacijo, kako naprej.

Prav je, da veš, da reading odpira rane, ki smo jih za silo zakrpali. Skozi predana sporočila boš prejela odgovore na ključna vprašanja. Razkrito ti bo vse, kar v danem trenutku potrebuješ. Mogoče vsega ne boš takoj razumela ali sprejela. Nič hudega … Vse informacije, ki jih boš prejela potrebujejo čas. Slišala in razumela jih boš, ko boš na to pripravljena.

Reading prejmeš v pisni obliki, tako ga lahko večkrat prebereš. Včasih informacije, ki jih prejmeš ne moreš umestiti nikamor, čez čas pa postanejo kristalno jasne, zato je priporočljivo, da si reading prebereš večkrat in v različnih časovnih obdobjih.

Si želiš izvedeti kaj ti sporočajo? Ne odlašaj in naredi korak naprej.

Prispevek: 77,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.