OSEBNA NAPOVED ZA LETO 2021

Osebna napoved je ravno tako Reading, torej gre za predajanje informacij, vendar se tukaj osredotočim na informacije, ki so pomembne in se nanašajo na prihajajoče leto.


Tudi pri Osebni napovedi pogovor poteka s tvojo dušo, vodniki in drugimi angelskimi Bitji. Navadno mi sporočijo v kakšnem obdobju se trenutno nahajaš, nato pa prejemam informacije, kaj bo zate pomembno v prihajajočem letu, na katerih področjih boš delovala, na kaj moraš biti pozorna, česa se izogibaj … Navadno izpostavijo eno področje, ki bo zaznamovalo tvoje prihajajoče leto in podajo smernice kako delovati.

Prav je, da veš, da tudi Osebna napoved odpira rane, ki smo jih za silo zakrpali. Razkrije ti vse, kar v danem trenutku potrebuješ. Mogoče vsega ne boš takoj razumela ali sprejela. Slišala in razumela boš, ko boš na to pripravljena.

Osebno napoved za leto 2020 prejmeš v pisni obliki, tako jo lahko večkrat prebereš. Včasih informacije, ki jih prejmeš ne moreš umestiti nikamor, čez čas pa postanejo kristalno jasne, zato je priporočljivo, da si Osebno napoved prebereš večkrat in v različnih časovnih obdobjih.

Si želiš izvedeti kaj te čaka v letu 2021? Ne odlašaj in naredi korak naprej.

Prispevek: 77,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.