Terapija

Kundalini reiki

S ti zdi, da si utrujen-a, nimaš volje, si zmeden-a in imaš občutek, da je vsega preveč?

Kundalini reiki terapija bo izboljšala tvoje počutje, napolnila te bo z energijo, dala ti bo odgovore na tvoja vprašanja, predvsem pa ti bo pomagala spet najti sebe in zakorakati v »novo« življenje.

Prvi del zdravljenja poteka skozi pogovor, kjer odkrijeva kje so vzroki za slabo počutje, nato sledi terapija, ki jo določim glede na samo situacijo in je prilagojena tebi. KUNDALINI REIKI je zelo enostavna tehnika, ki ne uporablja pripomočkov, deluje hitro in intenzivno.

Moč ljubezni, ki uravnoveša, zdravi, osvobaja in ozavešča je v vsakem izmed nas. Ko vzrokov in razlogov ne iščemo več zunaj sebe, temveč v našem ravnanju in mišljenju pride do ozaveščanja in zdravljenja vseh ravni zavesti.
Ko delujemo iz srca, iz notranje moči, takrat lahko zaživimo svobodno in resnično sebe. 

Metoda Kundalini bioterapije je izjemno enostavna, hkrati pa zelo učinkovita in hitra  in tako tudi primerna za današnji hiter tempo življenja.

Terapija traja do 60 minut.

Prispevek: 100,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.