Draga zlata duša.

Knjiga Odtenki zlate duše, je knjiga o tebi. V njej so zbrane nekatere moje misli in razmišljanja, ki jih dnevno objavljam na svoji facebook strani Angel besede. Z njimi ti želim odpreti oči in srce. Želim ti pomagati, da dvigneš svojo zavest in spoznaš, kako pomembna si.

Želim, da nikoli ne pozabiš od kod prihajaš. Želim, da nikoli ne pozabiš, da si LUČ, da si SVETLOBA. Predvsem pa, da nikoli ne pozabiš, da vsi prihajamo iz istega kraja.

Zato SVETI in SIJ, da bodo tudi drugi zasijali.


Cena knjige: 21,90 EUR z DDV

Stroški pošiljanja: 4,79 EUR z DDV. Pri nakupu treh in več knjig je poštnina brezplačna. Knjigo lahko naročiš preko spodnjega obrazca.


KnjigaStroški pošiljanjaSkupaj
1 x21, 904,79 26,69
2 x43, 806,85 50,65
3 x65,70ni stroškov pošiljanja65, 70

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.