INTUITIVNO SVETOVANJE

Se ti zdi da se vrtiš v začaranem krogu, da se nikakor ne premakneš iz mrtve točke? Imaš težave ali pa mogoče samo želiš pogovor. Včasih je dovolj, da o svojih mislih, občutkih in tegobah spregovorimo.


Intuitivno svetovanje je namenjeno predvsem sproščenemu pogovoru, kjer skupaj pregledava situacijo, raziščeva vse možnosti in pregledava možne poti za izhod iz situacije. 

Med samim pogovorom prejemam informacije, ki ti jih skozi pogovor tudi predam. S predanimi informacijami te vodim in usmerjam, da izbereš pot in rešitve, ki so zate najboljše. Pomagam ti, da osebnostno zrasteš in končno svobodno zadihaš.


Intuitivno svetovanje izvajam v svojem prostoru v Novi Gorici.

Izbiraš lahko med dvema možnostima. Pogovor lahko poteka eno uro ali pa dve. Kot je tebi ljubše. Nekateri raje pridejo večkrat na krajši pogovor, spet drugi raje izberejo daljši pogovor vendar ne tako pogosto. Izbira je tvoja. Jaz te pričakujem.

Intuitivno svetovanje do 60 min. Prispevek: 85,00 EUR z DDV

Intuitivno svetovanje do 120 min. Prispevek: 150,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.