DELAVNICE

Si se kdaj vprašala zakaj otroci tako radi obiskujejo delavnice?

Ker se zabavajo. Ker se nekaj novega naučijo. Ker so vodeni in imajo občutek, da se nekdo ukvarja z njimi. Ker se počutijo slišane. Ker ustvarjajo.

Prav vsak izmed nas potrebuje nekaj, kjer se lahko sprosti, zabava, nauči nekaj novega, poizkusi nekaj drugačnega, kjer se počuti sprejetega in slišanega…


Zato so moje delavnice drugačne. Bistvo je, da da z obiskom delavnice narediš nekaj zase. Že iskren nasmeh, boleča izpoved ali topel objem so lahko dovolj, da si v srcu ponovno začutila ljubezen in hvaležnost. In to je tisto, kar želim doseči…da ponovno začutiš ljubezen, mir in sprejetost.

Na delavnicah izvajamo različne vaje, se pogovarjamo in poslušamo, se smejimo, jokamo… na delavnicah smo resnično taki kot smo.

Delavnice potekajo na različne tematike: Zdravljenje z zvokom, Samopomoč za vsak dan, Kako živeti in ne samo preživeti, Podiranje blokad in vzorcev, Kaj me veseli in kaj je moje poslanstvo, Kako se pripraviti na spremembo, Novo življenje.

Delavnice izvajam individualno in skupinsko. V kolikor se delavnica izvaja v skupini, je število mest omejeno na 10 (navadno nas je 6), saj želim delati v manjših skupinah in se tako vsakemu posebej posvetiti.

Torej, če si začutila klic si želiš poizkusiti nekaj drugačnega se brez odlašanja prijavi na prvi prost termin. V kolikor želiš individulano delavnico pa se mi oglasi na mail, da se dogovoriva za termin.

Delavnica 2h. Prispevek: 40,00 EUR z DDV

Delavnica celodnevna. Prispevek: 95,00 EUR z DDV


Na storitev se lahko prijaviš preko spodnjega obrazca.


IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Vse moje storitve se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.